TANDARTSEN Boca Sana
We zijn momenteel gesloten.Weer open op donderdag van 07:30 tot 21:00

Welkom bij Boca Sana

Op zoek naar een goede, prettige tandartspraktijk? U bent van harte welkom bij Boca Sana Tandartsen in Zeist en Bunnik. Onze tandartsen, mondhygiënisten en implantoloog bieden de beste tandheelkundige zorg voor volwassen en zeker ook voor kinderen. Bij Boca Sana houden we van patiënten die tevreden zijn waardoor er een langdurige behandelrelatie ontstaat.

We kijken niet alleen in uw mond, maar luisteren ook naar uw wensen en eventuele klachten. Meestal zijn er verschillende behandelmogelijkheden en samen met u kijken we welke oplossing het beste bij uw situatie past. We hebben bij Boca Sana vrijwel alle disciplines in huis, dus of u nou een uitgebreid plan met implantaten, een esthetische renovatie of juist een zo klein mogelijke aanpak wenst, kunnen we dat aan u bieden.

Nog belangrijker dan het herstellen van problemen, is het gezond houden van uw mond. De praktijk heet niet voor niets Boca Sana, ofwel Gezonde Mond in het Spaans. Wist u dat deze naam afkomstig is van het ontwikkelingsproject dat de eigenaren van Boca Sana tijdens hun studie op hebben gezet? Uw gebit gezond houden doen we door goede instructie te geven hoe u zelf uw gebit het beste kunt verzorgen. Onze mondhygiënisten en preventie-assistenten leren niet alleen de kinderen goed te poetsen (waar ze hun hele leven profijt van hebben) maar sturen ook bij volwassen de zelfzorg van het gebit bij. Daardoor blijven niet alleen uw tanden gezond, maar ook uw tandvlees.

Voor veel mensen is er een flinke drempel om naar hun (nieuwe) tandarts te gaan. Door de ontspannen sfeer voelen mensen zich vaak al snel bij ons op hun gemak. U kunt aangeven waar een eventuele angst vandaan komt, zodat we daar rekening mee kunnen houden. We kunnen vrijwel alles verdoven wanneer wenselijk, maar als iemand een behandeling juist zonder verdoving wil, kan dat vaak ook.