Locatie Zeist

Over de praktijk

Het lijkt misschien een gekke combinatie: een oude boerderij en een moderne tandartspraktijk, maar we konden hier een ideale situatie creëren. De charme van het oude pand, geeft meteen een rustig, huiselijk gevoel terwijl we de vrijheid hadden om een perfecte routing te realiseren.
Als patiënt ervaar je de rust van de ruime wachtkamer en de lichte behandelkamers, terwijl alle noodzakelijke processen achter de schermen zich in de centrale sterilisatieruimte afspelen. Doordat de patienten en de instrumentenstroom van elkaar gescheiden zijn, kunnen we goed voldoen aan de hoge standaarden van hygiene die van een tandartspraktijk verwacht mag worden.
Mede hierdoor is het zelfs mogelijk om in onze praktijk steriele behandelingen uit te voeren zoals het plaatsen van implantaten door onze kaakchirurg-implantoloog Egbert van der Hoeve. Uiteraard staat het vertrouwde team van behandelaars, eigenaren Peter van der Eerden en Thomas de Leth en onze vaste tandartsen Eline Braan, Sofie Horsthuis en Segou Jonker voor u klaar, samen met de mondhygiënisten (Melissa ter Hoeve, Ingomar Paz en Annick Holzhauer), paro-preventieassistente (Ferida Bouzidi) ondersteund door onze lieve (preventie)assistenten: Franciska van Maanen en Fleur van der Sluijs.