Locatie Bunnik

Over de praktijk

Sinds 2013 zijn we gevestigd in Bunnik. Sindsdien behandelen tandartsen Peter van der Eerden en Paola Porton patienten van Bunnik en omstreken naar volle tevredenheid.
In 2017 heeft tandarts Nick Meijer zich met zijn praktijk bij ons gevoegd en sinds kort behandelen tandartsen Sofie Horsthuis en Eline Braan (die al jaren bij ons in Zeist werken) ook in Bunnik, ondersteund door onze mondhygienistisch team. De uitbreidingen vroegen om meer behandelruimte en die konden we perfect realiseren in het Gezondheidscentrum Kromme Rijn dat we samen met de huisartsen, apotheker, fysiotherapeut en tandtechnicus hebben laten bouwen.
Door de intensieve samenwerking kunnen patienten hun medicatie en zelfzorgmiddelen bij de apotheek halen, kunnen we als tandartsen laagdrempeliger overleggen met de huisartsen bij medische bijzonderheden en ook met bijvoorbeeld de dietisten, psychologen en logopedisten in het pand werken we prettig samen om tot een goede mondgezondheid van onze patienten te komen.
Met de tandtechnici van Dental Keramiek hebben we de meest intensieve samenwerking. Zij maken al onze (implantaat)kronen, bruggen, protheses en bitjes. Doordat we het tandtechnische labarotorium nu in huis hebben, kunnen we alles nog beter afstemmen op de situatie in de mond, waardoor we kronen nog beter qua kleur en vorm kunnen laten matchen bij de eigen tanden en kiezen.